avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... citire contor gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

citire contor gaze

se citesc cifrele cu negru si difernta inseamna mc de gaz consumat?
ex 12550 index vechi
12600 index nou
50mc de gaz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:38, 18 Octombrie 2010
Atentie la cadranul contorului care,functie de producator,poate avea toate cifrele o singura culoare,dar contine si virgula
In cadrul afisarii pe contor cifrele reprezentand intregii au alta culoare decat cele ale zecimalelor.
elga50 a scris:

In cadrul afisarii pe contor cifrele reprezentand intregii au alta culoare decat cele ale zecimalelor.

Nu,nu este regula general valabila ca sa existe cifre distinct colorate
In general contoarele vechi ,contin toate cifrele aceiasi culoare negru sau rosu,functie de producator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citire contor apa Robby_na Robby_na buna ziua! as vrea sa stiu, explicit, cum se citeste contoarul la apa ( apometru 5 cifre, ex. 00789), pentru a evita discutiile in contradictoriu cu alte ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns - nu stiu sa citesc apometrele Dragoswww Dragoswww Buna seara e posibil sa pot consuma in 30de zile 15mc de apa care sunt zecimalele atunci asta nu inteleg .daca pe apometru imi arata00143 iar cifra 3 urca si ... (vezi toată discuția)
Apometre sormih sormih cum se deosebeste apometrul cu numere intregi de cel cu zecimale? Pot spune ca am apometrele din casa cu cifrele intr-o singura culoare (cifre de culoare ... (vezi toată discuția)