avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal

Am depus o plangere la politie in urma cu doua luni impotriva unei persoane, care a intrat fara acordul meu in curte si m-a lovit , am si un certificat medico-legal depus la dosar.Intrebarea mea este: mai exista vreo speranta in rezolvarea acestui caz? Am fost la politie sa ma interesez de dosar si mi s-a spus ca este la parchet.Este nevoie sa merg si la parchet sa ma interesez de dosar?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:05, 17 Octombrie 2010
Puteti sa va interesati, insa cum nu exista un termen limita pentru solutionarea unui dosar penal, trebuie sa asteptati , fiindca probabil inca se efectueaza acte de urmarire penala, este necesara audierea invinuitului/inculpatului si alte acte care necesita timp. Sigur ca exista speranta. Insa aveti nevoie de ceva rabdare.
Sigur ca exista, insa solutionarea unui dosar penal dureaza.
Puteti formula o cerere adresta prim procurorului de pe langa parchetul respectiv, prin care solicitati sa vi se comunice stadiul dosarului.
Oricum veti fi citat/a si la parchet pentru declaratie si solutia procurorului vi se va comunica ulterior dupa ce va fi finalizata cercetarea penala.
Ultima modificare: Duminică, 17 Octombrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal? irinu irinu Buna seara.Am o intrebare cat poate dura si cum pot afla daca mai sunt urmarit penal daca in luna aprilie sa depus o plangere la politie am fost chemat la ... (vezi toată discuția)
Prezentarea materialului pentru trimiterea in judecata galaxy10 galaxy10 Mi-as dori foarte mult sa stiu care ar fi termenul limita la prezentarea materialului de catre procuratura in cazul legii speciale 365/2002?Exista cumva un ... (vezi toată discuția)
Plangere penala- cum trebuie sa procedez in acest caz? maque maque Buna seara, Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: In urma cu noua luni am depus o plangere penala impotriva unui individ care mi-a rupt mana in ... (vezi toată discuția)