avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... creanta restanta la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

creanta restanta la banca

sotul a achizitionat un credit de nevoi personale [EDITAT] in 2007, a avut intarzieri mai mari de 90 de zile pana in prezent, in primavara acestui an i-a fost data restanta la recuperat (restanta = valoarea ratelor restante pana la data respectiva) a achitat toata restanta, iar firma recuperatoare a retransmis dosarul la banca.
El isi plateste rata incontinuare, creditul nu a fost repus pe grafic de banca [EDITAT] si ii percep dobanda penalizatoare, comision administrare cont restant. Ce se poate face???
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

Eroare calcul creante abhramovici abhramovici Buna ziua.Va solicit sprijinul in legatura cu o problema ca sa stiu de unde sa incep pentru a-mi rezolva problema. In luna iulie a acestui an am primit o ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata credite...este posibila compensarea cu drepturi litigioase? bad_sonia bad_sonia Buna ziua , ca multi alti am facut mai multe credite de nevoi personale la mai multe banci in 2007-2008 acum am ajuns in imposibilitate de a mai plati ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - comision administrare maraz maraz Am luat un credit de nevoi personale in anul 2009 de 20452lei,cu rata fixa,pe 10 ani.Rata totala lunara este de 443lei iar aceasta include si comisionul de ... (vezi toată discuția)