avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot fi vandute cd-urile prin ardere (burn) in afara ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot fi vandute cd-urile prin ardere (burn) in afara tarii?

Sunt un mic producator de cd-uri audio in format mp3 cu opere ale unor autori romani. Cd-urile sunt inregistrate la ORDA si sunt realizate prin compresie - acesta fiind singurul procedeu admis de ORDA pe teritoriul tarii noastre . Recent am primit o propunere de a comercializa astfel de cd-uri si in afara tarii, mai precis in Italia.
Intrebarea mea este daca pot comercializa in Italia si cd-uri realizate prin ardere ( burn) la o masina pe care am achizitionat-o personal ?

Va multumesc anticipat
Andreea
Cel mai recent răspuns: ContSters175336 , utilizator 19:02, 1 Noiembrie 2010
"Intrebarea mea este daca pot comercializa in Italia si cd-uri realizate prin ardere ( burn) la o masina pe care am achizitionat-o personal ?"
Nu inteleg pentru ce masina ?
Explicati, in principiu nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti in format audio - drepturi de autor georgianaflorina georgianaflorina Stimati Domni, Am mare nevoie de sfaturile voastre. Sunt autoarea unor povesti pentru copii. O editura din Bucuresti imi promite de vreo 3 luni ca mi le ... (vezi toată discuția)
Pot face itp în italia pentru un autoturism înmatriculat în românia? vali_k vali_k Buna ziua! Imi puteti spune, va rog frumos, daca pot efectua ITP in Italia pentru un autoturism înmatriculat în România ?? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Muzica la petreceri, nunti... ref. dreptul de autor edia76 edia76 buna ziua! Am o situatie de rezolvat si am apelat la dvs... in speranta unei rezolvari. Stiu pe cineva care lucreaza la o firma care organizeaza nunti, ... (vezi toată discuția)