avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort partaj!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort partaj!

o mica nelamurire.. Bunurile cumparate in timpul casatoriei, dar cu bani din mostenirea unuia dintre soti; este bun comun?
Cel mai recent răspuns: elenah , utilizator 15:41, 3 Februarie 2008
cel mai bine ar fi daca ar putea sa caute pe nenea care i-a dat bunul atunci ...sa dea marturie ala ca stie ca banii erau bun propriu ...:"> sa nu zici ca ti-am zis eu :">...mersi andreea de sustinere :P
Nu tine sa declara celalalt ca banii erau bun propriu, nicio persoana nu are atributii in stabilirea regimului juridic al bunurilor.
nu ai inteles andreea...ma refer tipul care vinde....sa zica....ehee....stiam eu ...banii erau din vanzarea de la mostenirea aia....stiu eu sigur ca mi-a zis ca era bucuros etc etc....o marturie din aia dramatica :D
:)) Dramatica, dramatica, dar tot poate fi rasturnata la o adica.
B-) eee....multumesc andreea....hai sa ne limitam in a ajuta omul si cred k are o sansa mare sa demonstreze ca banii din bunul acela si orice mai departe au continuat caracterul de bun propriu si gata B-)
ia un avocatzel de mana si dai inainte cu partajul :D

Alte discuții în legătură

Bună ziua soția a primit niște bani în urma unei succesiuni. ... Bubu1973 Bubu1973 Bună ziua Soția a primit niște bani în urma unei succesiuni. În timpul căsătoriei, cu o parte din bani a cumpărat un apartament. La divorț soțul ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort marius_cj marius_cj soacra-mea a avut un apartament cumparat de ea prin 2003. dupa ce s-a recasatorit in 2009, dupa 3 ani a vandut apartamentul cu 40000 euro. a cheltuit 10000 ... (vezi toată discuția)
Se poate câștiga în instanta cu un asemenea caz? mitachealina mitachealina Bună ziua stimați colegi și colaboratori. Va rog ajutati-ma sa salvam un suflet minunat dintr-o situație disperata și critica de ani de zile. După ani ... (vezi toată discuția)