avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscriere master
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscriere master

Daca vrei un master de Dreptul Muncii nu te pacali cu acel masterat de Comunicare Manageriala si Resurse umane de la SNSPA (iti spune o absolventa a acestuia). Nu are nici o legatura cu Dreptul Muncii. Nu stiu sigur, dar imi pare ca am vazut ceva la Academia de Politie Bucuresti - indumator Al. Ticlea....insa cred ca era postuniversitara...
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 16 Septembrie 2004
vrajala . cele mai beton mastere la cluj . adevaraciune .
[ link extern ] /
Poti sa incerci si pe Postuniversitar.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master resurse umane ella_v ella_v Buna dimineata. Daca se poate va solicit cateva \'opinii\' in legatura cu masterele in domeniul resurselor umane, din Buucuresti. Ma pregatesc de intrarea la ... (vezi toată discuția)
Master criminalistica in bucuresti? ot20mat ot20mat ce mastere pe criminalistica pot urma in bucuresti? eventual chiar si curs postuniversitar.... dar strict pe aceasta specializare. si in 2009.. de fapt cat ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)