avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Master resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Master resurse umane

Buna dimineata. Daca se poate va solicit cateva 'opinii' in legatura cu masterele in domeniul resurselor umane, din Buucuresti. Ma pregatesc de intrarea la master, am cateva optiuni (SNSPA-comunicare manageriala si RU; Universitate-Facultatea de Afaceri si Admi.-MRU; Facultatea de Sociologie ) insa dvs, ca specialisti in domeniu sau in domenii conexe poate cunoasteti mai indeaproape...Am multe asteptari de la acest master pt ca imi doresc foarte mult sa profesez in domeniu si vrea sa acumulez cat mai multe cunostinte precum economie, dreptul muncii,legislatie etc. Va multumesc anticipat. O saptamana cat mai frumoasa.
Cel mai recent răspuns: ella_v , utilizator 15:33, 20 August 2009
Nu exista un curs de master complet sau perfect! Cel mai bine este sa mergeti la facultatile respective si sa solicitati programa si materiile care se vor studia . In acest fel va puteti face o idee si , mai ales , puteti alege tipul de master care vi se pare cel mai potrivit pentru dvs!:)
:) Intr-adevar acest lucru l-am facut dar stiti cum se spune ...socoteala de acasa nu este exact asa cum am vrea noi ...Voi incerca sa aflu si parerea fostilor absolventi din cadrul acestor mastere. Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere master ramonaH ramonaH Daca vrei un master de Dreptul Muncii nu te pacali cu acel masterat de Comunicare Manageriala si Resurse umane de la SNSPA (iti spune o absolventa a acestuia). ... (vezi toată discuția)
Sfat legat de masterat amitza amitza as dori si eu un sfat, va roooooooooooog!!!!!!!!!! sunt proaspat absolventa de drept, si as dori sa urmez unul sau doua programe de master , dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Pasii pt a deveni manager resurse umane OANA GORAN OANA GORAN sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse ... (vezi toată discuția)