avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Denumire ONG in limba engleza
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Denumire ONG in limba engleza

Buna ziua,

Vreau sa infiintez un ONG si doresc ca denumirea acestuia sa fie formata din 2 cuvinte in limba enlgeza. Intrebarea mea este urmatoarea: este permis ca denumirea ONGului sa fie in alta limba decat romana (respectiv engleza in cazul meu).

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trica_t , utilizator 15:07, 20 Octombrie 2010
este permis, însă prin cererea pentru acordarea disponibilităţii denumirii, veţi afla dacă denumirea ONG-ului există deja, situaţie în care va trebui să optaţi pentru altă denumire.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Va doresc numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denumire asociatie in engleza Alexandra-B Alexandra-B Buna ziua, Poate sa imi spuna cineva cum se procedeaza daca doresc sa infiintez o asociatie si vreau ca denumirea sa fie in limba engleza? Tot la Ministerul ... (vezi toată discuția)
Denumire ong niksonmd niksonmd Buna ziua, Va rog daca puteti sa ma clarificati cu o asa intrebare: Denumirea ONG trebuie sa fie in limba romana? Sau poate fi in engleza de exemplu? E ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie ong in 3 limbi negreanu_robert negreanu_robert Buna M-ar interesa daca este posibil ca sa inregistrez o asociatie cu 3 denumiri diferite (limba romana, engleza, maghiara). Si daca da cum se procedeaza si ... (vezi toată discuția)