avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... revocare decizie functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

revocare decizie functionar public

sunt functionar public de provincie si in anul 2009 am fost trecut la alta treapta de salarizare fara acordul meu si astfel in acest moment nu pot avansa in grad. se poate revoca decizia de trecere in alta treapta cu conditia inapoierii banilor pt a avansa in grad? daca da cine are competenta sa o faca autoritatea locala care a emis decizia si care are personalitate juridica sau autoritatea ierarhica (bucurestiul)
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:23, 20 Octombrie 2010
Ar trebui sa ne mai dati cateva detalii. Cine a facut trecerea la alta treapta de salarizare si in ce temei? Nu a fost avansare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare in treapta superioara de salarizare DAR_YA DAR_YA In cazul unui functionar public, trecerea in treapta superioara s'a facut dupa o perioada de un an de zile de la data la care ar fi avut dreptul si ar fi ... (vezi toată discuția)
Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Acordarea unei trepte de salarizare Mandea_10 Mandea_10 . Mentionez ca incepind 01.05 2009 am fost trecut in cadrul functionarilor publici de la personal contractual unde eram incadrat la ultima clasa si ultima ... (vezi toată discuția)