avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordarea unei trepte de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordarea unei trepte de salarizare

.
Mentionez ca incepind 01.05 2009 am fost trecut in cadrul functionarilor publici de la personal contractual unde eram incadrat la ultima clasa si ultima treapta .
La trecerea in functia publica am fost retrogradat cu o trepta . O pot primi-dupa 6 luni -incepind cu data de 01.01.2010 daca primesc un calificativ maxim
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:22, 5 Noiembrie 2009
Dupa evaluarea performantelor profesionale ale functionarilor publici, care se fac intre 1-31 ianuarie ale fiecarui an, la propunerea motivata a sefului de compartiment, se poate avansa in treapta de salarizare, in cadrul aceleiasi clase si grad profesional. Deci, daca ati fost incadrat ca si functionar public pe gradul superior treapta 2, puteti avansa in treapta 1 de salarizare anul viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie publica boilaa boilaa În data de 01.05.2008 am fost angajată prin concurs pe post de referent-funcţie publică, în data de 28.10.2009 am susţinut un examen pe post de inspector ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Functionar public - treapta de salarizare scinteianuaurel@yahoo.com scinteianuaurel@yahoo.com sunt functionar public in cadrul primariei consilier principal I treapta III de salarizare ce trebuie sa fac si cum pot sa trec pe urmatoarea treapta de ... (vezi toată discuția)