avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Blady_jo a fost aproape
G1- b
G2 - a,c,d
ALTE 2 grile
g1 pt. retinerea furtului calificat prevazut de art. 209 al 1 lit.b ( sav. de o persoana ce are asupra sa o arma sau o substanta narcotica )
a) arma sau substanta narcotica trebuie sa se afle la vedere
b) faptuitorul nu trebuie sa foloseasca in nici un fel arma sau substanta narcotica
c) nu este necesar ca arma sa fi fost avuta de faptuitor asupra sa in scopul savarsirii furtului

g2 - este considerat furt calificat savarsit pe timp de noapte:
a) furtul savarsit in amurg
b) furtul savarsit in zori
c) furtul savarsit la o anumita ora din seara , intr-un loc unde potrivit obiceiului oamenii se retrag pt. odihna de noapte
Ultima modificare: Marți, 19 August 2008
Rares Serban, Consilier juridic
ma si miram.chiar asa sa nu fi zis bine la nici o intrebare...
Da,:D fac grilele pt numirea in functii de executie pe care ni le-ai recomandat si tu si sunt foartee asemanatoare cu cele care s-au dat la inm,crezusem ca nu-s pt noi ca sunt mai grele dar vad ca nu e nici o diferenta intre cele 2 examene :O...asa desteptii ne cred cei care fac subiectele ...
g1-b
g2 a

catcinemablue a scris:

Da,:D fac grilele pt numirea in functii de executie pe care ni le-ai recomandat si tu si sunt foartee asemanatoare cu cele care s-au dat la inm,crezusem ca nu-s pt noi ca sunt mai grele dar vad ca nu e nici o diferenta intre cele 2 examene :O...asa desteptii ne cred cei care fac subiectele ...

catcinema blue,cand am zis k ma miram sa nu fi zis bine la nici o intrebare, ma refeream la mine, nu la tine...
cat despre grilele de promovare in functie de executie, imi par foarte grele , dar utile , pt ca se regasesc intr-o forma sau alta in cele date in anii precedenti ...succes.:D

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)