avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
Corect C! Da' nu pot sa nu ma intreb pe ce alte cai ar putea exercita creditorul chirografar dreptul de optiune succesorala al debitorului sau succesibil, daca nu doar pe calea unei actiuni oblice.

Urmatoarea e din penal, data si la curte si la tribunal sub aceeasi forma. La curte a fost contestata si s-a schimbat rezultatul, la tribunal probabil nu s-a contestat si de aceea a ramas acelasi rezultat. Oricum esential e ca rezutatele din bareme difera.:D Grila e interesanta fara doar si poate...

19 Pentru complicele care a acordat ajutor la comiterea unui singur act material al unei infracţiuni
continuate, termenul de prescripţie a răspunderii penale curge:
A. de la momentul săvârşirii acţiunii la care a cooperat;
B. de la data comiterii ultimei acţiuni sau inacţiuni de către autor;
C. de la data consumării infracţiunii săvârşite de către autor;
D. niciuna din variantele de mai sus
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2008
parole, utilizator
c?:-/
C-ul nu are cum fi pt ca la infractiunile continuate/continui, inceputul prescriptiei e marcat de momentul epuizarii in toate cazurile.

Initilal era B-ul corect la curte si a ramas corect in continuare la tribunal. Dupa cntestatie, la curte a devenit A-ul corect. Mitrache spune clar ca termenul pentru participanti curge de la momentul cand prescriptia incepe sa curga pentru autor! Deci, intelege fiecare ce poate!:-/ MIe corect mi se pare B-ul.

Tot din materia participatiei combinata cu unitatea legala de infractiune...

13 În cazul infracţiunilor continuate, participaţia la unitatea infracţională presupune:
A. participaţia numai la unul dintre actele materiale;
B. participaţia la toate actele materiale;
C. participaţia la unele dintre actele materiale;

Iar aici raspunsul corect dat de ei ma depaseste... Iato in toata splendoarea ei mistica!:D

2 Aplicarea pedepsei interzicerii unor drepturi este obligatorie:
A. când legea prevede aceasta, indiferent de natura sau durata pedepsei principale stabilite;
B. când pedeapsa principală stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;
C. când legea prevede aceasta, iar pedeapsa stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;
Ultima modificare: Vineri, 22 August 2008
parole, utilizator
parole a scris:

C-ul nu are cum fi pt ca la infractiunile continuate/continui, inceputul prescriptiei e marcat de momentul epuizarii in toate cazurile.

Initilal era B-ul corect la curte si a ramas corect in continuare la tribunal. Dupa cntestatie, la curte a devenit A-ul corect. Mitrache spune clar ca termenul pentru participanti curge de la momentul cand prescriptia incepe sa curga pentru autor! Deci, intelege fiecare ce poate!:-/ MIe corect mi se pare B-ul.

Tot din materia participatiei combinata cu unitatea legala de infractiune...

13 În cazul infracţiunilor continuate, participaţia la unitatea infracţională presupune:
A. participaţia numai la unul dintre actele materiale;
B. participaţia la toate actele materiale;
C. participaţia la unele dintre actele materiale;

Iar aici raspunsul corect dat de ei ma depaseste... Iat-o in toata splendoarea ei mistica!:D

2 Aplicarea pedepsei interzicerii unor drepturi este obligatorie:
A. când legea prevede aceasta, indiferent de natura sau durata pedepsei principale stabilite;
B. când pedeapsa principală stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;
C. când legea prevede aceasta, iar pedeapsa stabilită este închisoarea mai mare de 2 ani;

13 b la ultima nici una

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)