avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
a este, astept grile si de la tine...imi cer scuze pt incalcarea regulamentului .;)
Ultima modificare: Joi, 21 August 2008
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
bloody_jo a scris:

a este, astept grile si de la tine...

ultima pe azi !!!!!!
constituie cauze care agraveaza atat violarea de domiciliu cat si lipsirea de libertate in mod ilegal :
a) savarsirea faptei de doi sau mai multi faptuitori
b) savarsirea faptei prin folosirea de calitati mincinoase
c) savarsirea faptei in timpul noptii
d) savarsirea faptei de o persoana inarmata

p.s. la grila cu ordonanta este evident - a = corect dar oboseala isi spune cuvantul @@@pe maine
Rares Serban, Consilier juridic
a,d Rares, si eu renuntz....:)
=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
;)
La revizuire vedeti ca nu e varianta a. Minus petita nu inseamna ca instanta nu trebuie sa dea mai putin decat s-a cerut, poate chiar s-o faca daca asa gaseste ca e temeinic, ci sa omita sa se pronunte aspura unor capete de cerere.

La arvuna, eu zic ca e o clauza accesorie si penala in principiu. Acont n-are cum sa fie. Daca ar fi acont, adica o parte din pret, in caz de rezolutiune ar trebui sa se restituie ca efect al lui restitutio in integrum, insa nu se intampla asta. Arvuna se retine de cel care a primit-o, tocmai pentru ca nu vorbim de o simpla parte dintr-un pret. Stiu ca exista si opinia contrara la unii autori. Din ce-mi amintesc D.Chirica si J.Kocsis de la Cluj spun ca nu e acont. Smaranda Angheni parca la fel.
parole, utilizator

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)