avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... = ADMITERE INM 2008 =
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

= ADMITERE INM 2008 =

Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie.
Asteptam noutati !
Cel mai recent răspuns: ncostel , utilizator 22:43, 21 Septembrie 2008
bine v-am regasit- am si eu o intrebare -- stie cineva la ce ora incepe examenul??? va multumesc anticipat
multa bafta tuturor!!!!!;)
rares.serban a scris:

bine v-am regasit- am si eu o intrebare -- stie cineva la ce ora incepe examenul??? va multumesc anticipat
multa bafta tuturor!!!!!;)

Accesul în sălile de examen va avea loc între orele 08.30-09.30 iar examenul va începe la ora 10.00.
Multă BAFTÃ!!!:luck:
catcinemablue a scris:

Sper ca anul asta sa nu mai dea atat de greu ca anul trecut ,macar ca in 2006 sa fie ,pt ca majoritatea suntem de abia absolventi;si asa este destul de greu sa intelegi unele lucruri abstracte numai din teorie...
Mult succes tuturor! :luck:
cat optimism,zic eu nejustificat! cred ca o sa dea mult mai greu ca anul trecut, avand in vedere ca sunt si mai putine locuri si ca au scazut si media#-o cei din 2006 cred ca au scapat cel mai ieftin ,decat toti ceilalti. asta este,daca nu ne-am nascut cu 2 ani mai devreme,ce sa-i faci? in rest,bafta si din partea mea pentru toti
amy22, m-am referit strict la subiectele de la testul grila ,pt ca examenul per total o sa fie mult mai greu decat cel din 2007 ,asta e clar! Daca anul trecut puteai sa intri pe locul 200 de ex. anul asta nu ...Insa nu cred ca scaderea mediei poate duce neaparat si la crestere gradului de dificultate a subiectelor ;daca subiectele raman la fel ca in 2007 tot cei care au peste 8 vor ocupa locurile... daca subiectele ,Doamne fereste! or fi mai grele ,se va putea si de la 7...imi cer scuze daca nu m-am facut inteleasa ;)
nu,te-am inteles perfect! din pacate eu cred ca si grilele vor fi ceva mai grele! sper totusi sa ma insel, vom vedea

Alte discuții în legătură

Urmatoarea proba de foc:logika nadia5 nadia5 Salut! felicitari celor admisi la prima proba=D> si eu am trecut cu bine de ea. urmatoarea grija este proba a doua, pt ca nu stiu exact cum se desfasoara, cat ... (vezi toată discuția)
Anunt inm - pretestare avand ca obiect un test de verificare a rationamentului logic ContSters119945 ContSters119945 Nu stiu daca a mai fost postat, asa ca imi cer scuze daca exista un alt post cu privire la anuntul facut de INM. Mai jos am sa postez extracte din ... (vezi toată discuția)
S-au afisat rezultatele pretestarii pt inm allyssa allyssa A participat cineva sa schimbam impresii? Eu am obtinut 70 puncte din 120 de intrebari. In ghidul lor zicea ca minim necesar sunt 30 din 100. E bine sau e ... (vezi toată discuția)