blondutza_85 a scris:
se pare ca niciuna nu era corecta...de aceea eu voi contesta grila......poate am succes...am facut doar 77 asa ca m-ar ajuta ft mult....ma rog e bine totusi....din prima...
felicitari tuturor care au reusit sa treaca de 7
Stimaţi Colegi!!
În opinia mea, eu îi felicit pe toţi cei care au participat la acest examen, indiferent de rezultatele obţinute.
Este ca la jocurile olimpice, esenţialul este să partcipi, iar dacă ai obţinut o medalie, este cu atât mai meritoriu succesul!!
Personal, este ptr. prima şi ultima oară când am participat la acest examen, la care am obţinut 44 de răspunsuri corecte.
O rog pe colega noastră, blondutza, dacă ne poate spune ce facultate a terminat, şi când, mai ales că a spus că este prima dată când a dat examen.
În rest, nu doresc să fac comentarii pe marginea acestui examen, din f. multe motive care nu-şi au rostul aici şi care oricum, depind de persoalitatea fiecăruia.
Totuşi, din punctul meu de vedere, care am rezolvat tot ceea ce înseamnă grile în materie, inclusiv cele date în ultimii 10 ani la INM, consider că a fost un examen cu un grad de complexitate f. ridicat. Eu am trecut prin grila de examen de două ori, iar la civil, de trei ori, iar toate răspunsurile pe care le-am dat au fost numai pe baza legăturilor logice, bineînţeles, având la bază pregătirea anterioară.
ªi tot personal şi astfel închei intervenţia mea, consider că f. multe întrebări, în afară de nivelul de pregătire al fiecăruia şi de logica necesară în gândire, au presupus şi un anumit nivel de experienţă în domeniu.
Mult succes în continuare tuturor şi, aşa cum spuneam înainte de examen, chiar dacă nu am reuşit, să avem grijă de viaţa noastră.
Cu bine.