Corect, aceeasi intrebre mi/am pus/o si eu, care intervenient o fi, dar vazand ca nu mai ramanea nimic corect am optat pentru cea mai posibila dintre toate.
dupa cum am spus la mine e prima incercare...dar si mie mi s-a parut ,exact cum a spus colegul nostru, ca intrebarile au avut un grad mare de complexitate....adica parca totusi nu se compara cu cele de anul trecut care erau mai "la obiect" ca sa spun asa...cele de anul acesta parca te luau "pe ocolite"...ma rog ...mai spun totusi ca nu se compara rezolvatul grilelor la tine acasa cu rezolvatul in timpul examenelor...tensiunea e mare...si poate nu reusesti sa vezi lucrurile ft clar...si gresesti...asta e....e multa nedreptate,dupa parerea mea
=D>
Buna dimineata, tuturor!
Nu imi vine sa cred ca a trecut prima proba, de fapt cea mai grea.
Felicitari tuturor, si mai ales celor care au facut peste 70, caci de aici, cred eu, ca se vad cei care au invatat foarte mult.
Din experienta mea, nu e de mirare sa fie mici diferentele la punctajele obtinute de la un an la altul, caci de la 75 in sus deja e mult mai greu.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, dar in dimineata asta am foarte mari emotii!!
Am facut 81, dar nu stiu daca pot sa ma bucur inca, astept ziua de joi sa vad!!!
bun gasit tuturor !!! nu sant foarte incantat de grilele de anul acesta mai ales la civil dar asta e!!??
Felicitari tuturor si pt INM- nu fi dezamagit si incearca si la anul. Eu am trecut testul dar cu 72 raspunsuri corecte....#-o.... este a doua participare si e mai bine decat in 2007 cand am facut 64
vom vedea cati vom fi in faza a II-a ... succes tuturor in continuare=D>
PS. poate se mai modifica putin baremul dupa contestatii:sorry: