lory172 a scris:
Ok...ma bucur ca mai exista cineva in tara asta care se bucura ca e roman...sunt curioasa cat castigati pe luna de sunteti asa de patriota...sau poate dvs vi se pare normal sa platesc dupa o masina aproape nou-nouta, care nu scoate gram de fum 4600 euro taxa de poluare...dupa cum ziceam cumnatul meu a primit o sentinta executorie...si dupa 2 zile a inmatriculat masina...depunand actele la o luna dupa mine...
Va multumesc oricum pentru informatii
===============================================================
Imi pare rau daca v-am suparat, sincer, n-am vrut, dar parca mi-a cazut greu cum ati zis de tara asta. Sunt destui care merita acuzati de felul in care gestioneaza problemele tarii, dar ca sa acuzi tarisoara asta a noastra, asa cum e ea, mi s-a parut prea mult. Sigur ca sunt de acord cu ce spuneti dv. referitor la taxa de poluare, sunt niste sume colosale care trebuie platite si care nu se justifica. Pot sa va spun ca la Mures, aceste actiuni in instanta, care se refera atat la obligarea inmatricularii cat si la restituirea taxei de poluare, in general sunt admise, chiar si dupa data de 15 februarie a.c. Dupa cate stiu, si la Cluj este cam acelasi lucru si ca atare, puteti spera ca totul va fi bine. Va doresc succes si ... toate cele bune.