avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari

Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile.
Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde sa incep? Cu firme de consultanta? Cu bancile? O sa va spun apoi concret ce proiect sau proiecte am in vedere, pentru asociatia de proprietari, sa va dati cu parerea.
Multumesc!
modernizarea lifturilor vechi pot intra la eficientizarea energetica a blocurilor de locuinta (cladiri rezidentiale)
am solicitat in 04. 2019 la primaria sector 4 informatii privind PROGRAMUL OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020 CONDIȚII SPECIFICE DE ACCESARE A FONDURILOR ÎN CADRUL APELULUI DE PROIECTE NR. POR/2016/3/3.1/A/1 AXA PRIORITARĂ 3, PRIORITATEA DE INVESTIȚII 3.1 OPERAȚIUNEA A – CLĂDIRI REZIDENȚIALE
dar primaria sector 4 raspunde ca momentan nu este deschisa sesiune pt accesarea fondurilor europene
Vă mulțumesc pentru răspuns. Citind cu atenție mai multe postări am tras concluzia că strănsul banilor este cea mai bună soluție. Cineva spunea că la un proiect european contribuția locatarilor era aceeași cu factura de la o firmă de profil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)
Camin de batrani lasculuca947 lasculuca947 As dori o parere avizata in privinta atragerii unor fonduri europene ptr amenajarea si dotarea la standarde europene a unei vile in camin de batrani situata ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari- pot angaja ingrijitoare , somera, prin obtinerea de fonduri nerambursabile? neluparaschiv neluparaschiv Buna ziua, doresc sa aflu daca o Asociatie de proprietari poate beneficia de accesarea de fonduri nerambursabile pentru a crea doua noi locuri de munca ca ... (vezi toată discuția)