avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari- pot angaja ingrijitoare , ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari- pot angaja ingrijitoare , somera, prin obtinerea de fonduri nerambursabile?

Buna ziua, doresc sa aflu daca o Asociatie de proprietari poate beneficia de accesarea de fonduri nerambursabile pentru a crea doua noi locuri de munca ca ingrijitori . Mentionez ca se doreste angajarea unor tineri cu norma intreaga.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:47, 21 Aprilie 2015
Asociatiile de proprietari nu sunt eligibile pentru astfel de proiecte
Exista fonduri alocate strict anumitor axe Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor, Imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport,Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene si strazi urbane - inclusiv constructia / reabilitarea soselelor de centura,Imbunatatirea infrastructurii sociale,Sprijinirea mediului de afaceri regional si local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile pentru asociatia de proprietari Adriantot Adriantot Indrumati-ma, va rog, referitor la accesarea fondurilor europene nerambursabile. Am citi cate ceva despre suma maxima de 200.000 euro nerambursabili. De unde ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru construirea unui pod in jud. arges rolena rolena Buna ziua, Exsista posibilitatea de obtinere a unor fonduri pentru constriurea unui pod ? Si daca da, cum se procedeaza ? Primaria localitatii promite in ... (vezi toată discuția)
Mãsura 322 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Măsura 322 \"Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a ... (vezi toată discuția)