avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare robinet calorifer
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare robinet calorifer

Buna ziua
Vreau sa schimb un robinet la calorifer deoarece s-a defectat robinetul si curge apa si pentru asta va trebui golita instalatia de apa. Administratorul blocului m-a instiintat ca aceasta actiune o sa ma coste si anume golirea instalatiei de apa calda= 400-500 ron. As dori sa stiu daca eu sunt cel care trebuie(legal) sa plateasca aceasta suma si daca mai exista si alta cale.
Multumesc anicipat.
Administratorul este reticent pentru ca după golirea instalatiei este necesar o
noua aerisire.Spuneții administratorului ca instalatorul ce va face reparația va
face și aerisirea.
Doamna Elga are dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Golire si umplere instalatie termica pe timp de iarna irina_karina irina_karina Buna ziua! Voi incepe renovarea totala a unui apartament proaspat achizitionat care necesita imbunatatiri, igienizare totala din motive pertinente. Se vor ... (vezi toată discuția)
Modernizare apartament cristi.catalin cristi.catalin Salut, Am achizitionat recent un apartament intr-un bloc vechi. Dupa cumparare s-a inceput procesul de renovare deoarece apartamentul nu era locuibil. In ... (vezi toată discuția)
Plata golire instalatie incalzire lilianavz lilianavz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: in interiorul apartamentului al carei proprietar sunt s-a fisurat o teava orizontala de la instalatia de ... (vezi toată discuția)