avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum pot anula un contract cu Orange, dupa ce am ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum pot anula un contract cu Orange, dupa ce am comandat on line un telefon la fidelizare, si apoi am constatat ca am de platit pe langa abonament si o optiune de inca 9 euro. Precizez ca abia am facut comanda, deci telefonul nu a sosit

Am comandat un telefon motorola milestone la fidelizare la Orange pe internet, acceptand sa imi fie prelungit contractul pe 24 de luni pentru a putea beneficia de oferta. Din pacate dupa ce am primit factura si contractul de prelungire pe mail, am constat ca acum am de platit nu doar abonamentul lunar pe care mi l-am prelungit, ci si o optiune smartphone, care am crezut ca este de fapt abonamentul lunar. Din pacate cele doua se cumulau. Cum pot rezilia acum contractul, avand in vedere ca abia am facut comanda?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:46, 23 Octombrie 2010
In momentul incheierii contractului (probabil prin amprenta vocala) ati avut cunostinta despre aceasta clauza ?
A fost prezentata in oferta firmei de telefonie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract orange melinte ion melinte ion Buna ziua, am 3 abonamente la orange, din care 2 expira in urmatoarele 6 luni, insa vreau sa renunt la ele, insa orange mi-a comunicat ca trebuie sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet gabrielq gabrielq Buna ziua, In octombrie 2007 am incheiat un contract de internet cu [editat] pentru o perioada de 2 ani. Acum cateva zile am mers la magazinul lor pentru a ... (vezi toată discuția)