avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Curtea de Apel
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Curtea de Apel

Cum pot ataca o sentinta potrivnica ,a Curtii de Apel[,dupa ce la instanta de fond am cistigat un proces in legatura cu drepturile banesti ale colegilor mei pt.ultimii 3 ani],aceasta autosesizindu-se din oficiu si incadrindu-ma la alt punct al articolului 283[nerespectare de CCM] din Codul Muncii, cu drept de a da in judecata in termen de 6 luni,drept ce s-a prescris.Mentionez ca ceilalti colegi din tara [societatea la care lucram are puncte de lucru in toata tara] au cistigat aceste drepturi banesti,si le-au primit.Mai pot face ceva?Poate conducatorul unitatii[de stat] sa faca ceva pt. a indrepta ce justitia din Romania nu a putut face?Raspundeti-mi va rog , daca mai este o cale de atac a sentintei?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Mihaill, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 23 Octombrie 2010
nu hot. jud. sunt diferite ci apararile :)
Mihaill a scris:

sa inteleg ca pentru aceeasi cauza se pot da hotariri diferite ?[cauza a fost identica la Iasi, Constanta,Brasov,Craiova,Suceava,Buzau,Timisoara,Bacau ,dar cu verdict diferit la Iasi fata de celelalte].Rog sa-mi da-ti un raspuns daca mai pot ataca sentinta Curtii de Apel.


Daca ati fi citit mai bine raspunsul meu ati fi vazut care sunt conditiile de admisibilitate a revizuirii pentru acest motiv ... nu vad unde este tripla identitate , parti, obiect si cauza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de revizuire recurs Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de cerere de revizuire recurs in baza art 322 p 7 c.p.c. Multumesc (vezi toată discuția)
Revizuirea hotarii definitive si irevocabile a aunei curti de apel titi6220 titi6220 8. există hotărâri definitive potrivnice, date de instanţe de acelaşi grad sau degrade diferite, care încalcă autoritatea de lucru judecat a primei ... (vezi toată discuția)
Recurs - revizuire lungu1on lungu1on Daca o Curte de Apel a dat o solutie intr-o cauza , poate o alta CA sa dea alta solutie intr-o cauza identica (bineinteles cu alte parti) ? Se poate cere ... (vezi toată discuția)