CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic

Dumitru Beniamin Hotea  
	    	Consilier juridic	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

lavi_creata	                   

m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
	                    lavi_creata	                   

m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)

nebunatica_id	                   

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva o problema cu un vecin agresiv. Mai exact bunica mea este agresata de vecinul nostru, vecin ce s-a mutat la ... (vezi toată discuția)
	                    nebunatica_id	                   

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva o problema cu un vecin agresiv. Mai exact bunica mea este agresata de vecinul nostru, vecin ce s-a mutat la ... (vezi toată discuția)

mire9	                   

Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece  acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)
	                    mire9	                   

Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece  acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)