avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

am si eu cateva intrebari pt dvs?bunicii mele ia fost spart beciu intr-o noapte si ii sau furat tot,a chemat politia si deocamdata nu sa rezolvat nimic,mai precis politia nu prea actioneaza.eu as vrea sa ma indrumati la cativa pasi pt a rezolva ceva,nu pt a recupeta ce a pierdut dar sa raspunda vinovatu.ea are un cerc de suspecti,ar putea depune o plangere impotriva lor?si dak poate obtine un mandat de perchezitionare si cum?multumesc.imi puteti raspunde va rog pe mail
Cel mai recent răspuns: Adrian Constantin , Consilier juridic 18:15, 23 Octombrie 2010
Sigur, ... sa depuna plangere . Nu a facut-o pana acum ?
Sa dea declaratie in care sa indice probele , suspectii .. etc. Politia va actiona .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie falsa pentru furt lavi_creata lavi_creata m-am trezit cu politia la usa ca as fi spart masina fostului meu prieten intr-o parcare al unui centru comercial...eu in ziua respectiva fusesem acasa cu ... (vezi toată discuția)
Vecin agresiv nebunatica_id nebunatica_id Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva o problema cu un vecin agresiv. Mai exact bunica mea este agresata de vecinul nostru, vecin ce s-a mutat la ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la domiciliu ilegala ? mire9 mire9 Buna ziua ! In urma cu 2 saptamani , mi-a fost perhezitionata casa de vacanta deoarece acolo a dormit cateva zile se o cunostinta de a mea pe care procurorul ... (vezi toată discuția)