Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
ieri am dus medicalul la serviciu si directoarea mi-a zis ca imi inchide cartea de munca pt ca am dus concediul prea tarziu iar cei de la casa de asigaurari nu o sa mi-l mai primeasca si o sa pierd indemnizatia pt. copil de 2 ani ,concediul meu e eliberat cu data de 21 .10.2010. si acum imi cer si declaratia care am semnat-o la doctor iar eu nu o am ca nu mi-a data-o si azi trebuie sa ma duc sa o cer eu nu stiu ce sa fac ce vina am eu ca doctorul mi-a dat concediul tocmai miercuri seara va rog ajutati-ma sunt disperata
Din moment ce concediul medical e pe luna octombrie 2010 , iar inchiderile pe acasta luna se efectueaza in noiembrie, nu vad cum nu mai primeste casa de asigurari concediul medical. Abia in noiembrie se fac declaratiile catre casa de sanatate mai exact pana pe data de 25 ale lunii urmatoare. ( declaratia lunii octombrie se poate depune pana pe 25 noiembrie.
. Eu cred ca doamna directoare e pe cale sa comita un abuz . Stati sa vedeti cum va plateste zilele de medical , de fapt asta e scopul concediului medical - are regimul unui ordin de plata, pe baza lui va sunt motivate absentele de la lucru, fiind pontata in boala si nu nemotivat , daca nu va plateste trebuie sa va mentioneze motivul refuzului de plata pe concediul medical.