avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
unele msg care le-am scris mi sa sters ieri am scris cu A.J.O.F.M AZI LAM CITIT SI MIA DISPARUT LE STERGE SAITUL.
:))

Sigur, doar ne aflam in Zona Crepusculara. :magic:
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
Andreea-Ionescu, utilizator
Sper ca aveti secretara care va redacteaza documentele, iar marele noroc de care beneficiati in fata judecatorilor este ca aceste cuvinte nu le puteti "coase" la dosar.:slap:

De ce anume vau amentintat ?

Faptul ca a-ti refuzat recoltarea si va-ti sustras cu intentie

:hammer:
X-(:training::hammer:.... si multe altele asemenea celor care-si bat joc de limba romana!
:offtopic:

Nu ma pot abtine...scuze...:happy:

Doamna Elena mai avem, mare dreptate aveti ..:fight: :tomato::banned:

Edit later:

Ca sa nu fiu total offtopic, mai postez cateva "perlute" ale aceluiasi avocat. :blush2:

si orice raport cu scietatea sa stins.

Este cumva vreun incendiu prin zona? #-o
Efectul falimentului printre altele poate fi ori conduce la stingerea societatii.

Rationamentul este acela ca doar ce nu sa realizat

Caracterul repetitiv al cuvantului "penal", intr-o fraza...:angry:
extrădarea este o instituţie de drept penal substanţial, care face posibilă aplicarea legii penale, reprezintă un mijloc de realizare a acelei legi penale

:rofl:

Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Nu se poate, nu se poate....nu se mai poate! X-(

Trebuie ca si Avocatnet sa ajute, cat de putin, dar sa ajute la salvarea limbii romane!
Stam si ne uitam si zicem ca nu e treaba noastra sa facem asta. Pai nu e treaba noastra sa facem "asta", s-o facem "acum", dar a cui? Ca vad ca scoala nu are treaba, familia nu are treaba, vecinii nu au treaba, prietenii nu au treaba....nimeni nu are treaba sa sara in ajutorul limbii romane.

Si atunci ce facem?
Ne stingem, oameni buni! Se duc cu toatele, de o sa ajungem peste o generatie sa ne intrebam "cine mai suntem noi?"

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)