Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
in seara zilei de vineri spre joi
vreau sa stiu si eu ce inseamna un partaj voluntar intre doi soti atunci cand au 3 copii minori.la aceasta casa copii nu au niki un drept la majorat?[...]dar mai tinand cont ca copii au muncit pana la 43 de ani
Probabilitatea sa fie prins este redusa datorita faptului ca organul nu va fi probabil sesizat.
am cuparat o masina de cu tot ce se putea face pentru a cumpara o masina
[...]find agresata de pirit.ca asi fi inchiso in casa pe sotie si pe fica mea si leasi fi supus unor agresiuni fizice, si ca separarea sar fi produs datorita agresari reclamantei .
ca si martor reclamanta numeste in procesul de divort chear pe amant, persoana care prin diferite modalitati ,prefacinduse intrun bine facator apoi intrun amant credincios[...]este propus ca martor in actiunea de divort intentat de sotia mea
Mentionez ca fiul si nora mea nu sunt casatoriti
la un proces de punere pe sechestru la recurs nu a vrut sa puna judec sechestru desi am aratat ca paratul avea 22 sechestru pe societate si unu pe numele paratului la banca cu nr dosar de sechestru