Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
...
Domnule x eu fac ce fac si iese ca mine in instanta in majoritatea covarsitoare a cazurilor in care inainte de primul termen nici instanta nu isi da seama ca imi va da dreptate...
Cati oameni pot fi angajati la o asociatie a crescatorilor de animale si sub ce forma se pot angaja?
Ce documente contabile trebuie intocmite la aceasta asociatie daca se dau chitante si facturi la diferite produse?
trebuie contabila?trebuie facut bilant?vector fiscal?
Aplauda
respondere:
Subiectul deschis de dvs nu are tangenta cu sectiunea unde ati inteles sa postati topicul
Daca este asociatie,pe cale de consecinta detine personalitate juridica care detine obligatia sa tina evidenta activitatii si operatiilor efectuate ,pe cale de consecinta este necesara existenta de personal specializat care sa tina evidenta contabila
Normele in vigoare nu precizeaza numarul minim/maxim de angajati din cadrul unei entitati juridice
Aplauda
Subiect: furt din masina
buna ziua am si eu o intrebare acuma cateva zile am extras dintro masina lasat cu cheile in contact un portofelu si telefonu si am fost surprins de o camera de supravegheat e prima abatere am 19 ani ,bunurile leam acordat inapoi doamnei doamna sea retras plangerea penala dar am auzit ca ma cautat politia.ce risc sa patesc.va multmesc astept un raspuns
Exista posibilitatea sa fiti acuzat de savarsirea infractiunii de furt
Subiect: Ma predau sau mai astept putin?
Eu nu vreau sa vorbesc cu el, ce sa-i spun "domne, toata lumea stie ca furi pacienti, lasa-ma in pace si nu ma mai fura"?