Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Nu se accepta sistem duplicitar,respectiv existenta de apartamente cu repartitoare de cost si altele fara repartitoare de cost
Montarea repartitoarelor de cost se poate realiza prin votul manifestat de 80% dintre proprietari
Procedura inversa de renuntare la repartitoarele de cost este mai dificila, necesita votul celor 80% si suplimentar respectarea clauzelor asumate cu prestatrul de servicii sau eventual se poate solicita la incheuerea teremenului contractual negociat
Nu exista institutia "gratierii" in cazul creditelor bancare acordate persoanelor fizice
STOPAJ LA SURSA !
BUNA ZIUA,
DORESC SA INTREB DACA STOPAJ LA SURSA INSEAMNA DOAR SUMELE DATORATE PRIN DEPUNEREA DECLARATIILOR SAU SI PENALITATILE AFERENTE ACUMULATE ULTERIOR !? SE STIE CA DE MULTE ORI DOBANZILE SI PENALITATILE SUNT MAI MARI DECAT DATORIA IN SINE !
AM AJUNS IN SITUATIA ASTA SI SUNT HARTUIT DE CATRE ANAF, PROLIFEREAZA AMENINTARI CU PUSCARIA SI ASA MAI DEPARTE.
VA ROG SA MA LAMURITI .
VA MULTUMESC
am fost tentata si am furat ngisteproduse in val de200de euro!am realizat gravitatea faptei dupa ce m au prins!