Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Cunosc legea adopțiilor, ma interesează dacă exista un precedent pentru un astfel de caz și pe ce baza a fost făcut.
deznascand un copil nascutsi trimitandu-l acolo de unde a venit, parintii adoptivi pot face si ei acelasi lucru.
am avut proces penal pentru o declaratie mincinoasa din anul 2009 am fost tot la declarati plus procesul ma terminat pshihic am dormit numai cu somnifere plus operata de fiere stres si multe altele fiica mea a facut nodul la tiroida am dreptul sai fac plingere pt calomnie si sai cer daune morale am fost achitata in baza acestei legi baza art.11 pct.2 lit. a Cod procedură penală raportat la art. 10 lit. d Cod procedură penală achită pe inculpata .......deci am fost stresata plus ca am pierdut multe din caza asta bani si contracte de lucru multumesc
procesul ma terminat pshihic-Serios?Nu pare...:hm:
operata de fiere stres si multe altelePrintre multitudinea de operatii se numara si rezectia limbii romane?:stunned:
Nu vreau sa fiu arogant sau sa par cu bani dar imi fac o cabana la munte, cumpar materiale de aprox 2000 de lei pe saptamana
Puteti face plangere penala dar e mai bine sa rezolvati amiabil problema.
3700 lei nu constituie o suma puerila tot asa cum putea fi vorba si de 10 000 lei in aceeasi situatie daca va trimitea lemne in loc de ceea ce trebuia.
Aveti dreptul de a veni insotit de avocat fara sa fiti insa obligat la a avea avocat.