Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Faptul de-a arunca cu o piatra dupa cineva, daca acesta din urma il omoara ce fel de omor este? Deoarece agresorul doar avea intentia de-al rani grav, nicidecum de-al omori.
Este lovitura cauzatoare de moarte?
Dar daca tragi cu arma de vanatoare, ca de ex, cu scopul de-al rani pe in tip care fura dupa un teren agriol ? si evident tu vrei sa tragi la picioare nu la cap... si el moare chiar din cauza ranii de la picior.
Buna seara,
Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema:
- ce se poate intampla, cand dupa finalizarea primei etape a unei cesiuni (srl cu 3 asociati, doi ies si intra in societate o alta persoana) inclusiv cu publicarea in Monitor a cesiunii, dupa mai mult de 2 ani de zile, ceilalti 2 asociati (cel vechi si cel care a preluat partile sociale de la cei care au iesit) nu se mai prezinta in continuare la Registru pentru finalizarea cesiunii?
In continuare, cei 2 care au cesionat apar in continuare asociati (conform certificat constatator nou) firma avand deci in prezent tot 3 asociati.
Cei 2 care au cesionat, au facut actiune de retragere a lor din SRL, iar instanta invoca din oficiu exceptia lipsei calitatii procesuale active a celor 2 - motivand ca atata timp cat cei 2 au iesit, si hotararea a fost publicata in M. OF nu mai au calitatea de asociati, si ca acea mentiune cf art. 5 coroborat cu art. 21 din legea 26/1990 are efect de opozabilitate fata de terti.
Ce pot face cei 2 asociati in continuare? Cum se pot apara in recurs?
Aflarea adevarului este obligatorie insa in raport de probele aflate la dosar.
Judecatorul poate dispune si probe daca considera necesar.
Oralitatea in civil are un rol mai scazut in procesul civil decat in procesul penal.
Se pot depune insa concluzii scrise.
as dori daca se poate sa ma ajutati , daca exzita vre-o modalitate cat de maica pt a avea folii pe fata. care ar fii, ce trebuie sa fac sa pot sa imi [un folii pe fata
dexclaratia 205 se depune separat pt pct de lucru ?societatea a deschis pct lucru in alta localitate a judetului avand un alt cui pe care cui depun 205 ,,mama sau pui,,