Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Ma simt blocat in alegerea pe care am facut-o: sa ma tratez/intretin spiritual cu canepa cu concentratie "mare" de THC, aka Marijuana. Nu-mi este frica de nimic si sub nici o forma nu urmaresc un venit financiar din existenta Marijuanei. Deci, ma incadrez la legea pamantului, nu? Legea amiralitatii maritime se aplica doar in cazul in care apar tranzactii financiare, sau de alta natura, gen troc, gresesc? Cui trebuie sa-i trimit declaratia pe propria raspundere care ma elibereaza de riscul puscariei? "eu, subsemnatul, prin prezenta va aduc la cunostinta ca sunt consumator de marijuana, invocand legea liberului arbitru in sensul spiritual al libertatii privind divinatia!" ..??... Va rog din suflet fratilor, ajutati-ma cum puteti, orice informatie si parere fiind binevenita! ONE LOVE!
Incercati cu o cale extraordinara de atac, recurs in anulare.
[Editat titlu topic] am o prietena care a terminat dreptul la spiru haret in 2009 diploma de licenta inca nu s-a eliberat ,are decat adeverinta in urma scandalului si vrea sa se angajeze ca , contabila , dar angajatorul a spus ca poate sa o angajeze ca jurista o avantajeaza incadrarea de jurist sau este corect sau trebuie sa fie incadrata ca contabila .
care incadrare la locul de munca este corect ?
multumesc
....Am si eu o MARE problema: ieri am vrut sa retrag bani din contul cardului meu de debit, pe care primesc salariul, si pe ecrana a aparut ceva de genul "tranzactia nu poate fi efectuata, adresati-va bancii". De la o functionara, aflu ca imi este poprit contul pt o neplata spre o alta banca. Ii explic drei ca eu nu am avut credit la acea banca si-mi raspunde: "poate ati fost girant"... imi aduc aminte ca semnasem ceva acum aproape 4 ani, la banca cu poprirea, la rugamintea administratorului unei firme, dar fara a mi se spune de functionara de la banca ce semnez eu acolo si ce implica asta. ...