avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
a fi ... sau a nu fi ....
aceasta e dilema
:hm:

Subiect: cine sunt eu..?
sunt taximetrist. am un laptop. caut zone cu wirelees prin bacau .ca sa mai pot posta pe ici si colo...si sa treaca timpul mai repede cat stau pe traseu. intr-un moment de luciditate, intre o manea si o tigara, m-am inscris la fac (CIG) acum trei ani. apoi mi-am cumparat un pc. a fost primul meu contact cu lumea virtuala la vara am licenta-"protectia si securitatea datelor financiar contabile"..mai am putin si o termin..cam dificil sa lucrezi pe laptop in masina, in timpul serviciului...apropo - nu mai fumez si nu mai ascult manele. mi-am dat seama cat puteam sa fiu de ignorant acum cativa ani..anul acesta m-am inscris la drept(lucian blaga-sibiu).sper ca peste patru ani sa-mi dau seama cat de ignorant sunt acum..am luat primul meu 10 la drept la sociologie juridica..anul trecut am castigat primul meu proces - cu politia primariei - o contraventie de 500 ron. e greu sa te ridici. as vrea sa iau examenul la CSM peste 4 ani.cine sunt eu..? sunt taximetrist. am un laptop. caut zone cu wirelees prin bacau .ca sa mai pot posta pe ici si colo...si sa treaca timpul mai repede cat stau pe traseu.
Curat murdar:stunned:

accident
-am avut accident de masina cu mort,m-am judecat si mi-a dat cu suspendare 1 an,am facut apel la decizie,ce vreau sa stiu,mi-au patat cazierul,vreau cazier judiciar pt.angajare,sau de unde fac rost si eu de unul curat-
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
floare _de_ colt, utilizator
gazele din zona mea

Nu stiu, eu sunt din nord-est, dar ma gandesc ca sunt gaze naturale (prelucrate, normal). Metanul e doar o parte din compozitie.

Ambele doua:stunned:
Ambele, nu se exclud.

Ambalajul nu conteaza
Totul depinde de continut.

Metafizica duce la ban?

Userul...este banat pentru ca a postat mesaje superioare.
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
ContSters167247, utilizator
User cu studii in stiinte administrative care doreste sa fie personal sanitar:
Cati absolventi de medicina cunoasteti sa ajunga direct medici?
Eu stiu ca trebuie un examen de rezidentiat trecut, un nr de ani de rezidentiat in fct de ramura aleasa,examene dupa care daca ai noroc, devi si medic!

User in divort intreaba despre eventuala solicitare a sotiei in partaj ( sotia probabil profesionista):
Poate cere o suma de bani pentru timpul cat am fost impreuna?

Raspuns consultant in legatura cu un sfat al altui consultant la intrebarea "Ce pot sa fac legal daca niste pisici isi fac nevoile in curtea indiviza?":
urmeaza sa dati pisicile in judecata invocand faptul ca-si fac necesitatile in curte

Raspunsul meu la gluma de mai sus:
Pisicile pot invoca exceptia lipsei calitatii procesuale pasive si vor incerca sa introduca in cauza noi parati: maidanezii care voiau sa le insceneze pisicilor un proces si si-au facut necesitatile fiziologice pe carare, pt ca in fapt, pisicile nu si le fac pe carare, ci pe langa.
Ghici ce-si doreşte si de ce este emotionat Moş Nicolae?

"IN SEARA ACEASTA SA VA ASTEPTE UN MOS NICOLAE LUMINAT, DARNIC , PLIN DE SPERANTA SI EMOTIE !"

Ce sperante sa-si faca Mosul Nicolae cu privire la mine? :stunned:
Daca m-ar fi asteptat acasa un Mos Nicolae luminat, cu multe daruri si plin de sperante si emotii eu as fi intrat in panica rau de tot. Darnic? Inteleg, asa e el. Insa plin de speranta :O (ce sa spere?) si mai ales ... emotionat :hm: (mosul are trac de scena sau emotia e cauzata de altceva?)

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)