avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Perle, nestemate, bijuterii ... francutii
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Perle, nestemate, bijuterii ... francutii

Overheard in ... (in locul punctelor de suspensie urmeaza numele unui oras sau al unui loc) apoi urmeaza o lista de enormitati comice debitate de oameni in diferite situatii. Cutuma este ca acestor enormitati sa li se dea un titlu adecvat care sa sporeasca efectul comic. Unul din cele mai bune site-uri in acest domeniu este cel al unor liceeni din Zalau unde am intalnit cateva "frâncuţii" cu totul memorabile.
Pentru ca longum iter est per praecepta sed breve et eficax per exempla sa vedem cateva "frâncuţii"

Doi boschetari, pe messenger
...
Păstaie: ai sa-mi dai 2 milioane pana joi?
Dacian: nu..
Păstaie: cum adica nu?
Dacian: ii ca un fel de da, numa ca invers

Heavy Night
...
La ieşirea din bar..
Dacian: Pe aici se intră afară?

Oglinda, oglinjoara, cine-i mai glumet din tara?

Poliţiţist rutier, prin megafon: CJ-36-XXX, trage pe dreapta, că am impresia că tu te uiţi în oglindă doar când te barbiereşti.

s.a.m.d.
Dupa fiecare francutie urmeaza persoana care a "overheard/overseen" francutia.

Ati prins ideea, nu-i asa? Booon! Acum sa vedem ce gasim prin preajma.

Cum sa ramai casatorit daca intr-un act autentic, notarul scrie "vaduv" ? Ha? :weg:

In contract scrie vaduv si automat trebuia indeplinita deschiderea succesiunii.

Tara, tara, vrem notari ... cat mai multi si cat mai mari!

Contractul de vanzare cumparare are nulitate judiciara, fiind o intelegere amiabila intre parti in raport cu Notarul public.

Sa se fractioneze primesc, dar atunci sa nu se imparta nimic

un bun de speţa teren intravilan fracţionat în 1/1 părţi indivize curţi-construcţii, 1/1 părţi indivize livadă, 1/1 teren arabil

Haideti sa nu lasam sa se piarda astfel de perle!
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Relatii sexuale intre adolescenti in varsta de 15 ani-in interpretare shakespeariana up-datata
Raspuns consultant-avocat la intrebarea unui minor,daca minorii in varsta de 15 ani pot avea relatii sexuale,raspunsul raportandu-se si la alte raspunsuri date anterior de alti consultanti :

"Daca cititi Shakespeare( eu nu il prea citesc)
ar trebui sa va amintiti de Romeo si Julieta
Romeo avea 16 ani cand a murit iar Julieta 14
Si nu aveau nici ei buletin
Nu mai bine ii lasau in pace ? "
Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
@zaharia65_2 :happy:

Din ciclul: Sa radem cu Ion Rimaru

User curios: Ce reprezinta expresia "paratii fiind excontentati"?
Freddy Kruger :weg: ) : JUPUIT?!!!!

Mos Tureaca si alte fitze sau nasterea athe-ismului (direct in primera divizion) din sensibilitatea cuvintelor.

User in extaz: Athe!
Acelasi user: Sensibilitatea cuvintelor: coindivizionari (cei doi frati - direct) si proprietar (mama - indirect coindivizionar)
Ultima modificare: Luni, 25 Octombrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Atac de panica ... in hipermarchet :confused:
Si efectul calmant al ochiului magic al unei mini- camere video atintita inspre infractor

Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este bine ceea ce fac si le-am lasat in interiorul magazinului,de vazut m-a vazut camera dar nu ma oprit nimeni am plecat acasa sunt acasa nu ma cautat nimeni pana acuma se poate intampla ceva ulterior?Va multumesc
:hm:
ContSters47264, utilizator
Din ciclul: bine ca nu mi-am pierdut buletinu' sau Unu' la prefectura, unu' la scoala mare...

consultant: si cate exemplare ati semnat?...1, 2, 3...?

user:: sincer nu-mi amintesc cate exemplare am semnat, mai multe in orice caz.

consultant: unul la notar, unul la Cf, unul la cumparator, iar pt dvs vanzatorii trebuiau trei exemplare, cate unul pentru fiecare.
ContSters167247, utilizator
Razboi pe autostrada

Din ciclul : ,, Pe soselele patriei"

acum o saptamana , undeva la marginea orasului am avut o altercatie cu un conducator auto, pe scurt: dansul a incercat sa iasa dintr-o parcare..era sa ma sifoneze un pic, eu ii acord prioritate si ii fac un semn discret ca data viitoare sa fie mai atent.E din momentu acela a inceput nebunia, a inceput sa mearga foarte incet sa nu cumva sa observ ca dansul are autoturism.Eu il ignor, ma angazez intr-o depasire unde reusesc sa ma incadrez pana la urma in fata lui pana la o intersectie unde trebuia sa astept ca tot omul.
Acest cetatean nu a putut accepta ca eu sa il depasesc si vezi doamne, sa nu ma "supun" dorintei lui de a ma tachina in trafic, urmeaza un schimb de injurii tipic traficului romanesc,ma ameninta ca se da jos si ca ma omoara ca ma bate de ...bla bla bla, ciudat era faptul ca incerca sa imi blocheze autoturismul cu autoturismul lui, practic..parca ne angazasem intr-o partida de fotbal cu o minge imaginara. :banned:In fine, reusesc sa-l evit si demarez in tromba in speranta de a scapa de acest cetatean, din pacate la aproximativ 70 de m, era o alta intersectie de tip giratoriu unde trebuia sa acord prioritate participantilor la trafic....la care acest cetatean pride ocazia si imi blocheaza autoturismul, se da jos din masina(probabil cu intentia de a ma scoate pe mine afara din masina sa imi aplice cateva corectii, ca de ...se pare ca nu am invatat aceasi legislatie auto) insa probabil fortat de claxoanele insistente participantilor din trafic, dansul nu reuseste decat sa-mi aplice cateva lovituri de picior pe portiera dreapta fata, :training:se suie in masina si demareaza in tromba....:acute:

Alte discuții în legătură

Vine, vine mos craciun! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Codrii mari de brad rasuna De un cantec vechi, strabun. Ecoul ii canta-n struna: Vine, vine Mos Craciun! (vezi toată discuția)
Cerere urgentare finalizare dosar penal pentru alcool la volan dobrem13 dobrem13 Buna ziua, Acum un an jumate am fost prins conducand in stare de ebrietare, mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a retinut permisul.La momentul respectiv am ... (vezi toată discuția)
Accident pe o proprietate privata, dureaza de aproape 4 ani, fara solutionare Danieldz Danieldz buna ziua, acum aproximativ 4 ani am avut un accident cu masina unui prieten, eram amandoi in masina, consumasem cateva beri, eram intr-o parcare a unui ... (vezi toată discuția)