avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA

La PFA pot vinde eu fara sa-mi fac contract de munca?
La SC stiu ca administratorul poate face asta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tomadanieladamian , utilizator 16:36, 24 Octombrie 2010
adica vreti sa spuneti ca aveti un pfa, al dvs , care are ca activitate comert si ca dvs veti fi persoana care se va ocupa de vanzare ?
Daca aceasta este intrebarea, raspunsul este : da
Ce contributii la stat se platesc la PFA?
Inca nu il am , dar vreau sa il infiintez si doresc sa stiu cea mai ieftina forma de infiintare si functionare.
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 24 Octombrie 2010
tomadanieladamian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pfa DIANACIOBANU DIANACIOBANU Doresc sa deschid un PFA si sunt la master an 2.Va rog, sa mi spuneti daca am vreun beneficiu/reducere? E normal ca o firma care doreste sa ma angajeze , sa ... (vezi toată discuția)
Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii / if sau srl (platitor de tva) alexpopescu70 alexpopescu70 Buna ziua, Vreau sa infiintez un PFA / II / IF sau SRL ce va desfasura activitatea de comert mobilier copii catre persoane juridice (platitoare de ... (vezi toată discuția)