avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul pentru crestere si ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul pentru crestere si ingrijire copil

sunt o eductoare din 01.09.1996 si am fost in concediul pentru crestere si ingrijire copil pana la doi ani in perioada 10.05.2004 - 15.02.2006 pentru primul copi si 29.03.2006 - 01.02.2008 pentru al doilea copil.
aceasta perioada se considera vechime in munca, in invatamant pentru acordarea transelor de salarizare
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:02, 26 Octombrie 2010
Perioada cat ati fost in CIC se considera vechime in munca si va fi luata in considerare la stabilirea sporului de vechime (treptele de salarizare, conform legii 330/2009)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic este considerat vechime in invatamant? Ali 1 Ali 1 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti cu privire la perioada CIC .Aceasta se considera sau nu vechime in invatamant si se ia in calcul la incadrarea in grupa de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in invatamant gina_p gina_p As dori sa stiu daca pentru transele de incadrare in invatamant se ia in considerare perioada de concediu pentru ingrijirea copilului (vezi toată discuția)
Concediul de ingrijire copil este considerat vechime in munca ... Marioara Donat Marioara Donat Concediul de ingrijire copil este considerat vechime in munca si se poate acorda sporul respectiv? Eu lucrez intr-o institutie publica pe functia de profesor. ... (vezi toată discuția)