avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

cum se poate radia un autoturism si care sunt pasii pentru radiere daca acesta a fost vandut si nu mai am nici un act legat de masina, doar un simplu contract de vanzare-cumparare
Cel mai recent răspuns: cosminmeny , utilizator 15:33, 26 Octombrie 2010
Va adresati Serviciului Inatriculari Auto si cereti duplicat dupa Certificatul de Inmatriculare. De asemenea aveti nevoie de duplicat dupa Cartea de Identitate eliberata de Registrul Auto Roman. Abia dupa ce obtineti aceste duplicate puteti intocmi fisa de inmatriculare cu ajutorul careia radiati masina si o treceti pe titularul contractului . Este bine sa-l anuntati in prealabil pe cumparator de intentia dvs. pt ca in caz ca va fi oprit dupa ce ati obtinut radierea se face vinovat de infractiunea de conducere a unui autovehicul neinmatriculat. Poate ca asta il va motiva sa va trimita actele originale pt radiere.
ma scuzati dar nu mai am nici un indiciu despre masina si am inteles ca se poate radia prin sentinta judecatoreasca, mai ales ca cel caruia i-am vandut-o a revandut-o fara acte; deci nu se mai stie nimica de masina, iar eu platesc impozit. care sunt pasii si cum se face o actiune de acest gen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca radiez autoturismul la cerere mai platesc impozit? GABRI_EL GABRI_EL Doresc sa radiez propriul autoturism, deoarece fiscul imi cere sa platesc 4000 lei pe an deoarece are capacitatea prea mare si e de lux, cu toate ca este din ... (vezi toată discuția)
Circulatie pe drumuri publice cu o masina radiata maryo4ever10 maryo4ever10 Buna ziua, Azi am fost oprit de un echipaj de politie pt. un control de rutina. S-a constatat ca masina pe care o conduc este radiata din evidenta dumnealor ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)