avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ce presupune o executare silita ?
Discuție deschisă în Executare silită

ce presupune o executare silita ?

Buna ziua
Probabil in situatia mea mai sunt destui romani, adica diminuarea veniturilor familiei au dus la intarzieri in plata ratelor la banca. Daca banaca la care am rate a acceptat situatia, chiar au dat dovada de multa intelegere, nu pot spune acelasi lucru despre cei de la CETELEM si cei dela TBI. Desi pana anul trecut am fost corect in plata ratelor acum in ultima perioada, 7-8 luni , am intarziat cu plata si chiar m-am decalat.
Ambele societati au trecut la ,,ofensiva" prin telefoane zilnice..adica chai sambata si duminica si amenintari e genul...Tri,mitem executorul insotit de un politist, trebuie sa fiti acsa pe data de......vine executorul sa va evalueze bunurile si sa le ia.
Intrebarea mea este :
- Este posibil sa vina ca si un camatar sa intre in casa mea si sa-mi ia bunurile ?
Oare nu este necesar mai intai un proces ?

Va rog sa ma lamuriti
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 16:18, 26 Octombrie 2010
@nelugalati
Va rog sa respectati Regulamentul de postare in forum si sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie.

Contractul de credit reprezinta titlu executoriu si...se va trece direct la executarea silita a dvs.
Da, este posibil.
Doar executorul. Atentie insa, cererea de incuviintare a executarii silite, se solutioneaza in sedinta secreta, astfel ca nu veti fi instiintat de acest lucru. In 99% din cazuri, aflati in momentul in care primiti somatia din partea executorului, sau va puteti trezi cu el la usa.Nu va poate nimeni obliga sa-l primiti inauntru, dar pasul urmator e incuviintare intrare in incapari, fapt ce-i va da posibilitatea sa va sparga usa si sa va puna sechestru pe bunuri chiar daca nu sunteti acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)
Executare silita MihaiMihai67 MihaiMihai67 in cazul in care o banca vrea sa te execute silit, are dreptul sa intre in casa cu forta? Adica iti poate sparge usa si navali inauntru, pur si simplu? Si apoi ... (vezi toată discuția)
Abonament societate telefonie mobila croitoru_alina_maria_livia croitoru_alina_maria_livia Buna ziua, Am avut un abnament la vodafone 2 ani de zile pe care l-am prelungit inca 2 ani.Nu mi-am mai platit abonamentul de 1 an jumate.Am primit o ... (vezi toată discuția)