avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie pentru studenti cluj napoca 2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie pentru studenti cluj napoca 2010

Sunt studenta in cj si stau singura intr-o garsoniera(sunt proprietara) nu inteleg de ce trebuie sa aduc pt subventia la caldura dovezi privind salariile parintilor atat timp cat parintii nu locuiesc cu mine, mentionez ca nu am nici un venit. Imi puteti explica. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:53, 27 Octombrie 2010
Pentru ca trebuie sa dovediti cat de mare este sursa de venit din care va intretineti, din care va platiti utilitatile...si daca aceste venituri se incadreaza in grila legala pentru acordarea ajutoarelor.

Daca dv. personal nu aveti venituri, atunci trebuie sa aratati ca prima sursa legala (a parintilor) se incadreaza in grila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru incalzire ContSters122354 ContSters122354 Bursa de merit pt studenti, mai trebuie declarata ca venit, in dosarul pt subventie incalzire? (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)