avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment personal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment personal

Buna seara,
Va rog frumos sa-mi spuneti daca stiti ceva de legea falimentului personal (insolventa persoanelor fizice). Daca a trecut de parlament si daca nu cand considerati ca ar fi probabil sa fie votata.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:40, 26 Octombrie 2010
nu a trecut si nu cred ca va fi reluata in discutie prea curand

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren agricol rasca anca rasca anca O persoana fizica cu domiciliul in Austria poate cumpara teren agricol in Romania ? (vezi toată discuția)
Insolventa persoana fizica. prevaleaza legea europeana? sorina maria sorina maria poate o pers fizica sa ceara declansarea proc de insolventa?dupa legile romanesti am inteles ca nu , dar dupa cele europene? (vezi toată discuția)
Referitor insolventa VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Va rog daca se poate un raspuns serios la urmatoarea intrebare : Se poate declara o persoana fizica in insolventa ? Daca da care sunt pasii de urmat? ( ... (vezi toată discuția)