avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Buna ziua!Am primit TP in 1997,in care mi sa trecut un teren pe care am acte vinzare cumparare din 1972! Terenul pe care l-am revendicat de drept in 91 si trebuia trecut in titlu, a fost dat altei persoane in 95! Cine plateste aceste abuzuri?
Cel mai recent răspuns: ContSters7431 , utilizator 18:55, 27 Octombrie 2010
Pe acel teren din 1972 am acte de vinzare cumparare,nu la-am vindut.Terenul care l-am revendicat in 91 este scris in rolul agricol ,a apartinut tatalui meu!
~ Conținut șters la cerere ~
Pe proprietate este deja de mult timp constructie!
primaria e responsabila.promovati o actiune in instanta.
=D>...interesant. Constructia cui apartine? Eu cred ca a dat norocul peste dvs. si nu realizati. Consultati neaparat un avocat care sa va sustina cauza.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Octombrie 2010
ContSters7431, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate cu cintec! dncl dncl Buna ziua!S-au revendicat doua terenuri,din care s-a trecut numai unul in TP iar pe celalalt este pusa in posesie o alta persoana care isi construieste ... (vezi toată discuția)
Abuz dncl dncl buna ziua!tatal meu a revendicat pe leg 18/91 doua terenuri(5000mp) care au apartinut bunicilor mei. i s-a o dat adeverinta, iar in 1997 ia venit titlu de ... (vezi toată discuția)
Vinzare teren morosanucarmen morosanucarmen Eu am Titlul de Propietate eliberat in 1991pentru suprafata de 1 ha (o ruda de-a mea s-a ocupat de obtinerea acestui titlu pentru ca eu nu eram in tara). In ... (vezi toată discuția)