Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Locuiesc intr-un apartament dotat cu contoare pentru apa calda si rece. Deoarece nu gatesc niciodata m-am gandit sa fac economie la apa, asa ca am inchis robinetul de apa calda din bucatarie, folosind doar apa rece aici si declarand luni de-a randul consum "0" de apa calda la bucatarie. Deunazi administratorul a venit (neanuntat) sa verifice contoarele si consumul de apa si a descoperit ca apometrul de apa calda nu functioneaza. Recunosc ca nefolosind apa calda nu mi-a trecut prin cap sa verific buna functionare a acestui apometru. Din ce am inteles de la administrator urmeaza sa ma sanctioneze prin calcularea, retroactiv, in sistem pausal a consumului de apa calda pentru toata durata anului trecut (cand am declarat consum "0"). Nu mi se pare corect sa platesc pentru ceva ce nu am consumat. Va rog sa-mi spuneti este posibil sa se fi defectat apometrul din cauza neutilizarii lui? Este administratorul indreptatit sa procedeze astfel? Cum pot iesi din aceasta incurcatura in mod onorabil?
......Nu mi se pare corect sa platesc pentru ceva ce nu am consumat. Va rog sa-mi spuneti este posibil sa se fi defectat apometrul din cauza neutilizarii lui? Este administratorul indreptatit sa procedeze astfel? Cum pot iesi din aceasta incurcatura in mod onorabil?