avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme din cauza unui contor defect
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme din cauza unui contor defect

Locuiesc intr-un apartament dotat cu contoare pentru apa calda si rece. Deoarece nu gatesc niciodata m-am gandit sa fac economie la apa, asa ca am inchis robinetul de apa calda din bucatarie, folosind doar apa rece aici si declarand luni de-a randul consum "0" de apa calda la bucatarie. Deunazi administratorul a venit (neanuntat) sa verifice contoarele si consumul de apa si a descoperit ca apometrul de apa calda nu functioneaza. Recunosc ca nefolosind apa calda nu mi-a trecut prin cap sa verific buna functionare a acestui apometru. Din ce am inteles de la administrator urmeaza sa ma sanctioneze prin calcularea, retroactiv, in sistem pausal a consumului de apa calda pentru toata durata anului trecut (cand am declarat consum "0"). Nu mi se pare corect sa platesc pentru ceva ce nu am consumat. Va rog sa-mi spuneti este posibil sa se fi defectat apometrul din cauza neutilizarii lui? Este administratorul indreptatit sa procedeze astfel? Cum pot iesi din aceasta incurcatura in mod onorabil?
Cel mai recent răspuns: bogdanucom , utilizator 18:54, 6 Octombrie 2009
Mda, cam ciudat. Pentru ca aceste consumuri rezulta si ele din diferenta de indecsi. Asta e!!
Succes:)
tocmai acest lucru ma ingrijoreaza... superficialitatea administratorului...si faptul ca nu il intereseaza sa aplice un mod de lucru corect.
Linistiti-va!! Sunt lucruri mult mai importante in viata decat un administrator cam indolent... Poate nici nu-i chiar asa rau cum pare....Bine ca n-ati dat peste vreun capcaun!!!!=D>
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere prea mare pe luna decembrie liliana81 liliana81 Buna ziua. As dori pentru inceput sa va spun ca stau intr-o garsoniera la etajul 10 si suntem un numar de 3persoane la intretinere: 2adulti si un copil. ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)
Apometre desigilitate cyan cyan Asociatia de proprietari poate impune sanctiuni prin hotarare a AG in cazul in care se constata la verificarea apometrelor faptul ca sigiliul este deteriorat ... (vezi toată discuția)