avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expertiza e obligatorie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expertiza e obligatorie?

Buna ziua,
In cadrul litigiului de munca ,am cerut despagubiri egale cu salariile si cu celelalte drepturi de care as fi beneficiat.Intrebarea mea :este cine face calculul acestor despagubiri?Acest calcul l-as putea face eu si verifica angajatorul,sau l-ar putea face angajatorul si sa verific eu,sigur ne-am intelege cumva.Nu as vrea expert, deoarece exista posibilitatea teoretica sa pierd si sa mai platesc pe deasupra si expertul.

Voi fi intrebata daca solicit expert?Pot raspunde ca nu?

Se va stabili expert din oficiu?Cine va plati?

Multumesc !

Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 18:34, 3 Noiembrie 2010
Voi face o completare la cererea de chemare in judecata si aceasta cerere se va considera modificata,voi primi alt termen.Dar daca instanta va apela la experti pentru verificarea calculelor,trebuie sa accept si asta.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Iulia-ana a scris:

Voi face o completare la cererea de chemare in judecata si aceasta cerere se va considera modificata,voi primi alt termen.Dar daca instanta va apela la experti pentru verificarea calculelor,trebuie sa accept si asta.
Multumesc mult pentru raspunsuri.

In cerere vad ca ati scris:
In cadrul litigiului de munca ,am cerut despagubiri egale cu salariile si cu celelalte drepturi de care as fi beneficiat.

Atunci ce obiectiv ar mai avea cererea de completare daca nu numirea unui expert?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
rosu gheorghe, utilizator
Obiectivul cererii ar fi ca sa precizez concret ,,valoarea" obiectului cererii(art.112 pct 3.),nu ma voi referi la expert,daca il propun sau nu.
Drepturile salariale trebuie uneori calculate si pe zilele pe care efectiv nu s-au acordat,nu numai pe luni intregi.Mai poate fi vorba si de o indemnizatie de concediu neacordat si calculata gresit(dupa parerea mea),dar si de alte aspecte,pe care nu le-am prezentat aici.
Eu am primit raspunsuri(art.112,129,132 C.proc.civ.),voi proceda cum cred ca e mai bine si ramane ca instanta sa se pronunte.
Va rog sa ma tineti si pe mine la curent deoarece sunt intr-o situatie apropiata de a dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti alex11dan alex11dan societatea la care am lucrat,nu mi-a platit ore suplimentare,i-am dat in judecata in aprilie 2010,au trecut vreo 5-6 infatisari de atunci iar pe data de 27 01 ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila in litigiu munca-drepturi banesti ContSters155865 ContSters155865 Intrebare: cine plateste expertul contabil intr-un litigiu de munca, sau mai bine zis, daca se castiga procesul de catre reclamant (angajat) paratul ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru neplata salariului Cabinet Expert Contabil Cabinet Expert Contabil Buna ziua Urmeaza sa intocmesc o cerere de chemare in judecata a angajatorului pentru neplata salariului. As dori un sfat pentru ca nu am mai facut asta pana ... (vezi toată discuția)