avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de somaj

Am angajati care au CIM pentru o perioada determinata de 6 luni, le-am prelungit contractul pana la sfarsitul anului si problema este ca din cauza activitatii cu caracter sezonier s-ar putea sa le desfac contractul mai inainte de incetarea de drept cf art 56, lit.j. Cand au fost angajati veneau din somaj.
Intrebarea este ca daca le desfac contractul inainte de expirarea perioadei determinata trebui sa le desfac cu art 65 alin1, ca sa poata beneficia de indemnizatia de somaj in continuare?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:08, 29 Octombrie 2010
1. Cand le-ati prelungit CIM stiati ca aveti activitate sezoniera.
2. Luati legatura cu AJOFM sa va spuna cum sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva saftmiki saftmiki un ajutor va rog mult.La societatea la care ma ocup de personal, sunt persoane angajate cu contract pe perioada determinata si perioada ... (vezi toată discuția)
Despre somaj nutu elena nutu elena am o perioada de 12 luni lucrate din care 6 luni lucrate intr\'o societate si 6 intr\'o alta societate.La ultimul loc de munca,am avut contract de munca ... (vezi toată discuția)
Un ajutor urgent va rog! saftmiki saftmiki Daca am o persoana angajata pe perioada determinata, iar la data de 31.12.2010 ii inceteaza contractul de drept cf art 56, j pot sa ii desfac acum contractul ... (vezi toată discuția)