Lacramioara Constantin 
	    	Practician in insolventa

Lacramioara Constantin 
	    	Practician in insolventa	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			 loredana777 
	    	Utilizator

loredana777 
	    	Utilizator	    

praporgescu 
	    	Utilizator

praporgescu 
	    	Utilizator	    

loredana777 
	    	Utilizator

loredana777 
	    	Utilizator	    

mada05	                   

Buna ziua am o fetita de 10 luni nascuta in italia nu sunt casatorita legal dar si eu si tatal fetitei suntem romani in august vrem sa ii facem actele ... (vezi toată discuția)
	                    mada05	                   

Buna ziua am o fetita de 10 luni nascuta in italia nu sunt casatorita legal dar si eu si tatal fetitei suntem romani in august vrem sa ii facem actele ... (vezi toată discuția)

ciucasraluca	                   

buna ziua ma numesc raluca si am un baietel de un an si 2 luni nascut in spania si recunoscut de tatal acolo. am venit cu baietelul meu in tara pt ca nu am ... (vezi toată discuția)
	                    ciucasraluca	                   

buna ziua ma numesc raluca si am un baietel de un an si 2 luni nascut in spania si recunoscut de tatal acolo. am venit cu baietelul meu in tara pt ca nu am ... (vezi toată discuția)

Gabriela19722	                   

Ce documente trebuiesc pentru primul buletin-carte de identitate al unui copil nascut in strainatate?Daca tatal nu este de gasit si nu am acte originale ale ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela19722	                   

Ce documente trebuiesc pentru primul buletin-carte de identitate al unui copil nascut in strainatate?Daca tatal nu este de gasit si nu am acte originale ale ... (vezi toată discuția)