avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scuturat de la balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scuturat de la balcon

Buna ziua!
Sunt Elena din Galati.
Vecina de deasupra scutura in mod constant de la balcon, cu precadere in momentul cand tin geamul deschis la propriul balcon.
Mai are si gandaci.
Zgomote la toate orele.
Este o persoana cu care nu se poate discuta.
Caror institutii sa ma adresez pentru rezolvarea problemei, pentru ca nu am bani sa-mi iau o vila?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 03:05, 30 Octombrie 2010
Cred ca trebuie sa va adresati conducerii Asociatiei de proprietari sau direct la Serviciul pentru Asociatiile de proprietari din cadrul Primariei de sector.
poate rezolvati problema, amical, ca intre vecine :)
Situatia mentionata se poate solutiona prin implicarea presedintelui de asociatie ,
care poate solicita persoanei in cauza sa respecte normele de convietuire in comun
In situatia in care ,sa formulati plangere sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburarea folosintei locuintei,prevazuta de art 320 Cod penal
Cam nastrusnica ideea cu tulburarea folosintei locuintei!
In acest caz ar fi tara plina de infractori, iar cartierele s-ar goli de locatari care s-ar muta in timp in penitenciare...care si ele umplandu-se ochi, ar trebui construite altele si altele.
Si uite-asa am deveni o tara a penitenciarelor si a infractorilor de drept comun! =D>

@teodora27
De adresat ati putea sa va adresati la politie, dar ma tem ca nu veti fi luata in serios pentru ca va trebui sa probati temeinic acuzatia contra vecinei si ar fi cam greu de probat ...... Nu va ramane decat sa gasiti metoda adecvata de a discuta cu vecina. Nici macar conducerea asociatiei nu se poate implica intrucat este o problema intre vecini, nu care ar afecta traiul in comun al tuturor locatarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Vecin care inchide abuziv apa in scara Anamaria Plevit Anamaria Plevit Buna ziua, Va rog cu un sfat: X=vecin la etajul 3 care se plange ca ii curge apa de la etajul patru. Y=vecin la etajul patru care schimba toate tevile si ... (vezi toată discuția)
Muzica data prea tare alinajiglau alinajiglau buna ziua,am si eu o problema.am vecinii de sub mine care dau drumul la muzica in fiecare zi.atat de tare incat imi vibreaza lucrurile in casa.ce pot ... (vezi toată discuția)