avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... medicina muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

medicina muncii

cum se face contract cu medicina muncii?
:(
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:14, 1 Noiembrie 2010
Asa este. Se poate fac mai bine. Asta era sensul primului raspunsul facute de mine. E tot in regula. Sun atata de multe responsabilitati mai ales in securitate , si legea este atata de grea de inteleg, ca nu imi place sa studiez normele metodologice cu detall, ci doar in ceea ce priveste medicina munci, si acolo n-am vazut sa stabileasca nimic despre aptitudine pentru cei care defasoara activitati fara riscuri deosebite. Ar fi bine sa o faca, si sa se concretizase bine aceste lucru, deoarece din parerea mea este prea dificil sa o implineasca toate lumea. Multumesc pentru rabdarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicina muncii KOSH KOSH Buna seara ! Apelez la dumneaoastara pt.o nelamurire privind medicina muncii . Inrebare mea este cine plateste analizele medica ( angajare ,periodice , etc) ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii - ssm este necesara la firme mici? DEVEXPERTS DEVEXPERTS Protectia muncii - SSM Buna ziua, Am un SRL nou infiintat COD CAEN 6201, cu un angajat - pe mine - pe functia de programator. As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Resurse umane - medicina munci cantemir cantemir As dori sa ma lamureasca cineva, la angajare trebuie facut un dosar medical, fisa de aptitudine si fisa de identificare a factorilor de risc. E necesar ca ... (vezi toată discuția)