avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... care sunt conditiile normale de munca?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

care sunt conditiile normale de munca?

termin ccc-ul peste 2 sapt.am fost la locul de munca unde urmeaza sa fiu incadrata din nou numai ca aici am avut surpriza sa constat ca programul de lucru este de 12 ore pe zi,12 ore libere dp care schimbul de noapte de inca 12 ore.doresc sa stiu daca este normal sa se lucreze in acest mod? daca sunt absolventa a unei facultati la zi ,cu ce salariu trebuie sa fiu incadrata(specific ca firma este privata)?momentan am aflat ca se da un salariu de 600 lei.postul meu este de receptionera insa am terminat fac. de contabilitate.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:22, 1 Noiembrie 2010
1. Programul de lucru il stabileste angajatorul, cu respectarea Codului muncii (art.108-138).
2. Daca postul ocupat de dvs. nu este prevazut cu studii superioare nu puteti fi salarizata astfel chiar daca aveti studii superioare.
3. Dar puteti sa vorbiti cu angajatorul poate are nevoie de o persoana cu studii superioare in comp. Contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba/training AurelDan AurelDan Buna ziua,de cateva zile ma aflu intr-o mare dilema,am fost la un interviu pentru un post de receptioner,nu am experienta in domeniu si am spus asta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua florina_letea florina_letea BUNA ZIUA.NUMELE MEU ESTE FLORINA SI SUNT NOUA. INTAMPLATOR V-AM DESCOPERIT..IAR DC ASA A FOST INTAMPLAREA AM SI EU NEVOIE DE CATEVA INFORMATII. EU AM ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)