avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii salarii

Va rog sa-mi spuneti daca o persoana care intra in concediu ingrijire copil pana la 2 ani mai apare pe declaratiile de somaj, pensii si sanatate (cu suma 0) sau se scoate din declaratii trecandu-se data plecarii (de fapt data intrarii in CIC).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 21:32, 5 Noiembrie 2010
Raspuns:
1. La CAS nu se mai trec deloc
2.L a somaj aveti rubrica de zile suspendate ,treceti venit 0 si o depuneti
3.La CASS treceti ca iesit atunci cand intra in concediu si intrat cand se intoarce
4.La ITM la nr. de salariati adaugati si aceasta persoana
Lamurit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariata care intra in concediu pentru cresterea copilului - declaratie pentru intreruperea activitatii mikitud mikitud Salariata intra in concediu de ingrijire incepand cu 17.04.2012 si mi-a cerut o decizie sau declaratie ?! pentru intreruperea activitatii.Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pana la 2 ani - suspendare alinutza32 alinutza32 Am urmatorul caz: in 2005 salariata a avut si concediu de maternitate si a intrat in concediu de crestere copil pana la 2 ani. E bine pana aici. In 2006 este ... (vezi toată discuția)
Contract suspendat vs declaratia 112 kittycriss kittycriss O salariata al carui contract este supendat pentru concediu crestere copil ar trebui sa apara pe perioada suspendarii in statele de salarii si in declaratia ... (vezi toată discuția)